Peste prajit "Ca la MAMA ACASA"

de Alina26 in Crap / Caras, 23 Noi 2013 | 6626 vizualizari

 

Asa mi se facuse pofta de peste prajit cum facea mama,cu mamaliguta calda si un mujdei de usturoi,si asa ca m-am pus si am facut!!!Avand sot pescar,am avut in congelator crap....si l-am facut cu malai si prajit binee....mama....o bunatate!!!!! :)
Nu mai stiu cat malai am folosit pentru mamaliguta...dar cred ca fiecare stie sa fac...nu????

 

INGREDIENTE

  • crap 800 g
  • 10-15 lg malai
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste prajit "Ca la MAMA ACASA":

1.Am spalat pestele,l-am taiat bucatele,l-am dat prin malai,si l-am prajit in ulei incins.Am intors pe ambele parti si l-am lasat sa se prajeasca bine,asa ne place noua mai crocant.L-am scos pe servetele.

Am facut mamaliguta si un mujdei de usturoi...si poftim.Mai simplu de atat.

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi si alt tip de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit "Ca la MAMA ACASA"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Peste prajit cu garnitura de spanac